Közélet

Demszky alkalmatlan főpolgármesternek

Demszky alkalmatlan főpolgármesternek

2009. július 9., csütörtök
Demszky alkalmatlan főpolgármesternek

A budapestiek többsége szerint Demszky Gábor alkalmatlan a főpolgármesteri feladatok ellátására – számolt be a Progresszív Intézet és a Publicus Intézet kutatásáról az InfoRádió. A megkérdezettek 70 százaléka szerint a fővárosnak az tenne jót, ha mielőbb új vezetőt kapna.

A közvélemény-kutatás válaszadóinak 78 százaléka szerint Magyarországon, 74 százalékuk szerint pedig Budapesten is inkább rossz irányba haladnak a dolgok. Az általános pesszimizmus erősen kapcsolódik a főpolgármester személyéhez, a fővárosban élők 70 százaléka úgy gondolja, hogy a városnak egy új vezetőtenne igazán jót. Az SZDSZ-es politikust mindössze a válaszadók 17 százaléka támogatja. A megkérdezettek 64-68 százaléka nem választaná újra

Demszky Gábort

2010-ben. Az elmúlt négy éves tevékenységére átlagosan 2,5-ös osztályzatot adtak, viszont 20 éves munkásságát pozitívabban ítélték meg: a válaszadók fele szerint ez az időszak a város javát szolgálta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.