Közélet

Kolompár hasonlít Gyurcsányhoz?

Kolompár hasonlít Gyurcsányhoz?

2009. július 21., kedd
Kolompár hasonlít Gyurcsányhoz?

Lemondásra szólította fel Kolompár Orbánt a Cigány Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke. Vajda László szerint a korrupcióval vádolt Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke nem képviselheti tovább a magyarországi romák érdekeit. Kolompár ellen jelentős értékre, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett sikkasztás, valamint „a számvitel rendjének megsértése” miatt emelt vádat legutóbb a fővárosi ügyészség – írja a Magyar Nemzet Online.

A vád szerint 2004 őszén többször is arra utasította az önkormányzat pénztárát, hogy utólagos elszámolásra fizessen ki neki különböző összegeket. Ötmillió forintot vett fel így, az összeggel pedig később nem számolt el és nem is fizette vissza.

Kolompár Orbán

ellen két másik büntetőeljárás is folyik. Kolompárnak le kell mondania és eltávolodni a közélettől. A magyar társadalomnak elege volt

Gyurcsány Ferenc

politikájából és tudjuk azt, hogy milyen károkat okozott az országnak. Kolompár nagyban hasonlít hozzá és nem titok, hogy ő támogatta az OCÖ-vezért, aki végrehajtotta mindazokat a feladatokat, amikkel a volt szocialista miniszterelnök megbízta – jelentette ki a hírTV-nek

Vajda László

, a Cigány Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.