Bulvár

Kétszer is kirabolta ugyanazt a boltot

Kétszer is kirabolta ugyanazt a boltot

2009. július 20., hétfő
Kétszer is kirabolta ugyanazt a boltot

Őrizetbe vette a Szegedi Rendőrkapitányság azt a 28 éves nőt, aki két hétvége alatt kétszer is kirabolta ugyanazt a kisboltot Szegeden - adta hírül közleményében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A gyanúsítottat tegnap délután állították elő a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói, miután kora délután ismét bement a Vértói út egyik élelmiszer üzletébe, ahol egy késsel fenyegetőzve a bevétel átadására kényszerítette az alkalmazottat. Az adatgyűjtés során megállapítást nyert, hogy a bűncselekmény elkövetésével az a nő gyanúsítható megalapozottan, aki egy héttel korábban már kirabolta a boltot. A lakásán megtartott házkutatás során a nyomozók lefoglalták a vasárnap eltulajdonított készpénzt, az elkövetés során használt ruházatot, valamint a kést. A nő kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Ellene rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás őrizetbe vétele mellett - áll a sajtóközleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.