Bulvár

Hőségriadó: Csütörtökön fenyeget a 40 fok

Hőségriadó: Csütörtökön fenyeget a 40 fok

2009. július 23., csütörtök
Hőségriadó: Csütörtökön fenyeget a 40 fok

Országos Meteorológiai Intézet előrejelzése szerint július 23-án és 24-én (csütörtökön és pénteken) több helyen 27 fok fölött valószínű az átlaghőmérséklet. Mivel a napi átlaghőmérséklet több napon keresztül meghaladja a 25 °C-t, ezért az országos tiszti főorvos elrendeli a 2. fokozatú hőségriasztást az ország egész területére - áll az ÁNTSZ közleményében.

Mindenkire érvényes általános tanács, hogy a hőség idején védjük magunkat sok folyadék fogyasztásával, a déli órákban ne tartózkodjunk napon, óvjuk fejünket, testünket a tűző naptól. Autóba bezárva ne hagyjunk percekre se senkit! Mindannyian fokozottan figyeljünk a kisgyermekekre, idősekre - hívja fel a figyelmet az

ÁNTSZ Kommunikációs Főosztályának közleménye.

Az ország délkeleti részében két régióban narancssárga riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Eszerint csütörtökön és pénteken akár a 38-40 fokot is elérheti a hőméréklet a nap legmelegebb óráiban. A hétvégére ismét markáns hidegfrontot prognosztizálnak, lehűlés várható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.