Bulvár

Baleset: árokba hajott és kigyulladt egy autó Szeged közelében

Baleset: árokba hajott és kigyulladt egy autó Szeged közelében

2009. július 31., péntek
Baleset: árokba hajott és kigyulladt egy autó Szeged közelében

Betonároknak csapódott, majd kigyulladt egy Volkswagen Passat Combi pénteken délelőtt az 55-ös úton Szeged közelében - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A helyszíni szemle adatai alapján egy 18 éves mórahalmi férfi két utassal haladt Szeged irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között az AGIP benzinkút közelében elvesztette az uralmát a jármű fölött, letért az útról, majd a betonároknak csapódott. Az ütközés következtében a jármű bal első kereke kiszakadt, majd az autó kigyulladt. A tűz megfékezése után a tűzoltók három férfit szabadítottak ki a roncsokból. Két középkorú férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, egyikőjüket a mentőknek a helyszínen újra kellett éleszteniük. A sofőr sérülései súlyosak, de nem életveszélyesek. A helyszíni szemle ideje alatt félpályás útlezárás volt. A baleset körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja, a sofőr ellen büntetőeljárás indult - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.