Sport

A Kecskemét II.-t kapta a kupában a Volán

A Kecskemét II.-t kapta a kupában a Volán

2009. július 17., péntek
A Kecskemét II.-t kapta a kupában a Volán

Péntek délelőtt az MLSZ székházában kisorsolták a labdarúgó magyar kupa 2009/2010. évi kiírása első fordulójának párosításait. A Tisza Volán SC Szeged NB III-as ellenféllel szemben próbálkozhat meg a továbbjutással.

Az első a körben a megyei selejtezők továbbjutói lépnek pályára, az NB II-es együttesek a másodikban, az élvonalbeli gárdák pedig a harmadikban kapcsolódnak be a versengésbe. Az első forduló játéknapja augusztus 9., vasárnap (a meccsek a tervek szerint 17 órakor kezdődnek), a másodiké augusztus 20., csütörtök, a harmadiké pedig szeptember 16., szerda. A továbbjutás az első négy körben egy mérkőzésen dől el. Érdekesség, hogy az első fordulóban nem lép pályára az a Makó FC, melyet a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetség valamilyen okból már a megyei selejtezőben pályára küldött a tavasz során… A Tisza Volán SC Szeged és a Kecskeméti TE II. kétszer találkozott az előző NB III-as szezonban: idehaza 3-2-es Volán-győzelem született, idegenben 2-0-ra kapott ki a Buchholcz-alakulat.

Az 1. fordulóban (augusztus 9., 17 óra):

Tisza Volán SC Szeged – Kecskeméti TE II. Harkakötönyi TE (Bács megyei III. osztály) – Algyő SK Csanytelek SC – Harta SE (Bács megyei I. osztály)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.