Bulvár

Vihar - Nagy eső zúdult Szegedre

Vihar - Nagy eső zúdult Szegedre

2009. június 26., péntek
Vihar - Nagy eső zúdult Szegedre

Egy óra alatt csaknem negyven milliméter csapadék esett Szegeden és környékén pénteken kora délután - tájékoztatta az MTI-t az Országos Meteorológiai Szolgálat szegedi állomásának munkatársa.

Aszalós István

elmondta: a zivatar nem váratlanul érte el a térséget, és nap további részében is várható még csapadék, de már nem ilyen jelentős mennyiség. Az MTI információi szerint a hirtelen lezúduló eső Mórahalom térségében jelentős fennakadásokat okozott a közlekedésben. Az autósok hosszabb ideig vesztegeltek az út mentén, mivel a szakadó esőben semmit nem láttak az útból. Három óra alatt több mint harmincszor riasztották a tűzoltókat Szegeden a péntek kora délutáni zivatart követően - közölte az MTI-vel a tűzoltóság ügyelete. Elsősorban szivattyúzásokhoz kérték a szakemberek segítségét, pincéket árasztott el a víz, illetve sok helyen lakásokat is elöntött a hirtelen lezúduló csapadék. Egy személyautó árokba csúszott, és egy tehergépjármű keresztbe fordult az úton a városban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.