Bulvár

Őrizetben a bolti szarka: Lopásokból tartotta el magát

Őrizetben a bolti szarka: Lopásokból tartotta el magát

2009. június 24., szerda
Őrizetben a bolti szarka: Lopásokból tartotta el magát

Három nap alatt három szegedi boltból lopott az a 46 éves kaposvári férfi, akit tegnap délután vett őrizetbe a Szegedi Rendőrkapitányság - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A bolti szarka naponta látogatott el élelmiszerboltokba, ahonnan kávét, sampont illetve tisztálkodási szereket vitt magával. A legutolsó helyszínen nem volt szerencséje, mivel a biztonsági szolgálat tetten érte és értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a férfi már 28 alkalommal volt büntetve hasonló jellegű bűncselekmény miatt. Vallomásában előadta, hogy lopásokból tartja el magát. A Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására - tudatta a sajtószóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.