Bulvár

Meghívó: Egyéves a SZEGEDma.hu

Meghívó: Egyéves a SZEGEDma.hu

2009. június 3., szerda
Meghívó: Egyéves a SZEGEDma.hu

A SZEGEDma.hu internetes újság kiadója és szerkesztősége tisztelettel meghívja Olvasóit a június 10-i születésnapi ünnepségére.

Néhány nappal ezelőtt múlt egy éve, hogy útjára indult internetes újságunk, a SZEGEDma.hu. Az eltelt egy évben igyekezetünk folyamatosan fejlődni, a látogatók igényeihez igazodni tartalomban és küllemben egyaránt. A folyamatos előrelépés természetesen lehetetlen lett volna az Önök közreműködése nélkül. Ezért is várjuk nagy szeretettel Olvasóinkat a 2009. június 10-én (szerdán) 19 órakor az Alsóvárosi Kultúrházban (Szeged, Rákóczi u. 1.) tartandó születésnapi ünnepségünkre! Rendezvényünket követően kötetlen beszélgetés mellett egy kis borral, sörrel és magyaros harapnivalókkal látjuk vendégül Önöket. A születésnap jó hangulatához a Fókatelep együttes fellépése is hozzájárul. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Mivel az est zökkenőmentes lebonyolításához mindenképpen tisztában kell lennünk a vendégek létszámával, kérjük, részvételi szándékukat legkésőbb június 8-a (hétfő) 12 óráig jelezzék Bitó Erika irodavezetőnél az alábbi elérhetőségen: bito.erika@szegedma.hu Tisztelettel és szeretettel várja Önöket:

dr. Oláh János

a kiadó tulajdonosa

Bonifert Gábor

ügyvezető igazgató

Pintér M. Lajos

főszerkesztő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.