Közélet

MDF: liberálisok konzervatív álarcban?

MDF: liberálisok konzervatív álarcban?

2009. június 11., csütörtök
MDF: liberálisok konzervatív álarcban?

Egy álkonzervatív liberális párt alapjait tették le az MDF-székházban, amikor politikusokat töröltek távollétükben a párt tagjainak sorából - mondta Hock Zoltán, az országos választmány által kizárt három politikus egyike csütörtökön Budapesten. A képviselők arról is beszéltek sajtótájékoztatójukon, hogy továbbra is az MDF tagjának tekintik magukat - írja az mno.hu.

Hock Zoltán

a Katona Kálmánnal és

Pettkó Andrással

közösen tartott sajtótájékoztatón elmondta: MDF-tagnak tartják magukat, küzdeni fognak párttagságukért. Ha ez nem sikerül, akkor jogi útra terelik a kérdést. Az MTI azon kérdésére, hogy kizárásuk után tervezik-e új frakció, illetve párt alakítását, Hock Zoltán azt mondta: későbbi történet, hogy tudnak-e új frakciót alakítani, új pártot nem szeretnének létrehozni. Nem merült fel az sem, hogy más frakcióhoz csatlakozzunk - tette hozzá. Hangsúlyozta: hisz abban, hogy az MDF-ből még lehet „egy normális pártot csinálni" - olvasható az

mno.hu cikkében

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.