Sport

Hátország: Remek SZVSE-zárás előkészítő arannyal

Hátország: Remek SZVSE-zárás előkészítő arannyal

2009. június 21., vasárnap
Hátország: Remek SZVSE-zárás előkészítő arannyal

A SZVSE I. gárdája nyerte a Csongrád megyei előkészítő korcsoportos labdarúgó-bajnokság nagydöntőjét, melyen a három csoport győztesei vették részt. Hágelmann Endre fiai még gólt sem kaptak.

Június 17-én a SZEOL-stadionban rendezték meg a megyei előkészítő bajnokság fináléját, ahol a három csoport győztesei, a SZVSE I., a Sándorfalva és a Szentesi Farkasok léptek pályára. A szegedi vasutasok mindkét ellenfelüknél jobbnak bizonyultak, így megérdemelten hódították el az aranyérmet. A szegedi fiatalok a korosztályukban két éve veretlenek, a Rendőr TE-ben nevelkedett játékosok negyedik éve dolgoznak edzőjükkel,

Hágelmann Endrével.

Az SZVSE utánpótlás csapatai összességében szenzációsan szerepeltek a 2008/2009. évi megyei bajnokságokban: két arany- (ifi, előkészítő) és egy ezüstérmet (serdülő) nyertek. Eredményeikhez szeretettel gratulálunk!

Megyei előkészítő-bajnokság, nagydöntő, SZEOL-stadion:

SZVSE I. – Szentesi Farkasok 8-0 (6-0).

Szentes: Ráviczki – Hámori, Berényi, Koncz – Molnár, Juhász, Brezovai, Huszka – Bodor, Bartucz, Lőrincz: Csere: Nóbik, Bugyi, Négyesi, Arató. Edző: Janiga László. SZVSE: Mészáros László – Kertész Gábor, Környei Bence, Vincze Bogdán, Faragó Norbert – Csamangó Tibor, Szántó Dániel, Rádai Csaba – Rózsa Dániel – Németh Róbert, Horváth Csaba. Cserék: Kalmár Zsolt, Bécsi Botond, Kis Levente, Kakuszi Ádám, Faragó Dávid, Rózsa Ábel. Edző: Hágelmann Endre. Góllövők: Rózsa D. 3, Szántó D. 2, Németh R. 2, Horváth Cs. Jók: Rózsa D.(a mezőny legjobbja), Szántó D., Környei B, Németh R. A szegedi fiúk már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, már 16 perc alatt háromgólos előnyre tettek szert. A szemre is tetszetős, széleken vezetett támadásokkal és pontos befejezésekkel felőrölték a szentesieket. A középpályán Szántó Dániel és Rózsa Dániel az irányítás mellett még öt gólt szerzett! A második félidőben főleg a pihentebb cserejátékosokat szerepeltette az edzőjük, és ők még fokozták is a megszerzett előnyt a nagy hőség ellenére.

SZVSE I. – Sándorfalva 1-0 (0-0).

SZVSE: Mészáros L. – Kertész G., Környei B., Vincze B., Faragó N. – Kalmár Zs., Szántó D., Csamangó T. – Bécsi B., Rózsa D. – Németh R. Cserék: Ibis Dursun, Horváth Cs, Kalmár Zs., Faragó D., Kakuszi Á., Rádai Cs. Edző:Hágelmann Endre. Sándorfalva: Sáringer – Tóth, Faragó, Kiss, Dénes, Vékes, Gyulai, Szabó, Széll, Varga. Csere: Simon, Tóth, Huszka, Kiss R., Kakuszi, Rohács. Edző:Gonda László. Góllövő: Környei Bence. Jók: minden szegedi, ill.Vékes, Sáringer. A második mérkőzés 10 perc pihenő után nagy küzdelmet hozott! A kicsit fáradó szegedi játékosok hatalmas akaraterővel küzdöttek, mert győzelmük esetén a harmadik mérkőzés eredményétől függetlenül kupagyőztesek! Mezőnyfölényt és több gólhelyzetet alakítottak ki, és a második félidő közepén egy begyakorolt pontrúgás után eldöntötték a meccset!

Sándorfalva – Szentesi Farkasok 3-0

A végeredmény:

1. SZVSE I., 2. Sándorfalva, 3. Szentesi Farkasok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.