Sport

Hátország: Bajnoki aranyérmes a SZVSE ificsapata

Hátország: Bajnoki aranyérmes a SZVSE ificsapata

2009. június 9., kedd
Hátország: Bajnoki aranyérmes a SZVSE ificsapata

A megyei I. osztályú ifjúsági labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában – akár csak a felnőttcsapat – Kiskundorozsmán tudott győzni a SZVSE korosztályos gárdája, az együttes így az utolsó játéknap eredményeitől függetlenül már bajnoknak tekinthető!

Ádáz harcot vívott a tavaszi szezonban a SZVSE a Sándorfalvával, de bárhogy is igyekeztek a sándorfalviak, nem tudták utolérni a vasutasokat.

Fülöp László

tanítványai a 29. fordulóban 5-2-re győztek Kiskundorozsmán, s mivel a fő rivális mindössze 2-2-es döntetlenre volt képes a Mórahalom vendégeként, az utolsó játéknap előtt a szegediek előnye négypontosra duzzadt. Mindez azt jelenti, hogy bajnok lett a SZVSE-Gyálarét sokra hivatott alakulata, amihez szeretettel gratulálunk a SZEGEDma.hu szerkesztősége nevében. A SZVSE-ifi mérlege egyébiránt imponáló: 22 győzelem és 5 döntetlen mindössze 2 vereséget könyvelhetnek el, s 109 rúgott gól mellett csak 17-et kaptak. A SZVSE és a Rendőr TE többi korosztályos gárdája már korábban befejezte pontvadászatát, a bajnokságok végeredményeit alábbi összeállításukban olvashatják. A SZVSE előkészítő korosztályos alakulata is az élen végzett, így a vasutas egyesület két aranyérmet ünnepelhet a 2008/2009-es szezonban.

A megyei I. osztályú ifjúsági bajnokság 29. fordulóban:

Kiskundorozsma – SZVSE-Gyálarét 2-5 (1-4).

Vezette: Juhász.

Kiskundorozsma:

Vasas – Fábián, Molnár F., Farkas F. (Simonics D.), Kartali, Simonics Zs. (Sepp Á.), Borza (Kormos), Fritz, Szabó Z., Sepp R., Gyuris.

SZVSE-Gyálarét:

Gombos Viktor (Iváncsics Sándor) – Csobán Krisztián, Cseh Richárd, Magony Tibor, Fábián Ákos, Vincze István, Vígh János (Megyeri Károly), Strack Bálint (Kozma László), Kis Tamás, Muhi Csaba (Mészáros Gábor), Pavelka Balázs. Edző: Fülöp László.

Gólszerzők:

Molnár F., Gyuris, illetve Strack B. 3, Cseh R. 2.

A bajnokság állása 29. forduló után:

1. SZVSE-Gyálarét 71 pont (109-17), 2. Sándorfalva 67 pont, 3. Kiszombor 61 pont, 4. Tápé 60 pont, 5. Mórahalom 59 pont.

A serdülő megyei bajnokság Tisza-Maros csoportjának végeredménye (10 résztvevő):

1. Makói FC 48 pont, 2. SZVSE 44 pont, 3. Tápé 40 pont, 4. Kiszombor 32 pont, 5. Ujszegedi TC 22 pont, 6. Rendőr TE-Újszentiván 22 pont.

Az előkészítő megyei bajnokság Tisza-Maros csoportjának végeredménye (6 résztvevő):

1. SZVSE I. 42 pont, 2. Deszk 29 pont, 3. Tisza Volán SC 27 pont, 4. SZVSE II. 23 pont, 5. Algyő 9 pont, 6. UTC 3 pont.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.