Sport

Hatodik lett az ob-n az SZTE-Szedeák serdülőcsapata

Hatodik lett az ob-n az SZTE-Szedeák serdülőcsapata

2009. június 1., hétfő
Hatodik lett az ob-n az SZTE-Szedeák serdülőcsapata
kosarasok

Debrecenben szerepelt az elmúlt hétvégén az SZTE-Szedeák serdülőcsapata: Simándi Árpád kosarasai az országos nyolcas döntőben mutathatták meg tehetségüket.

Ismét egy nagyszerű eredmény az SZTE-Szedeák utánpótlásbázisából! Miután az U20-as szegedi férfi kosarasok harmadikként, a kadett korosztály tagjai pedig negyedikként végeztek az országos bajnokságban, ezúttal a serdülők bizonyították: velük is a legjobbak között kell számolni. Mint arról korábban a SZEGEDma.hu is beszámolt,

Simándi Árpád

gárdája gigászi küzdelemben harcolta ki a nyolcas döntőbe kerülést az Elite Baskettel szemben - s ha már sikerült beverekedniük magukat a fiúknak a debreceni fináléba, ott is remekül helytálltak. Mindössze egyetlen kosáron múlott az igazán nagy bravúr, ennyi kellett volna ahhoz, hogy elődöntőt játszhassanak a Simándi-tanítványok. A szegediek ugyanis az első találkozón 82-81-es vereséget szenvedtek a hazai pálya minden előnyét élvező Debrecentől. A következő mérkőzésen a Falco 95-68-ra győzött ellenük, a Paks elleni utolsó csoportmeccs viszont 69-67-es szegedi sikerrel zárult. Az első helyezett Falco mögött így a házigazda ment tovább a legjobb négybe. Az 5-8. helyért folytatott küzdelemben az SZTE-Szedeák előbb 72-66-ra verte a székesfehérvári Albacompot, majd 67-48-ra maradt alul a Pakssal szemben, így a kiváló hatodik helyet szerezte meg. Szeretettel gratulálunk az együttes tagjainak és edzőinek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.