Közélet

Elhagyták az SZDSZ-t a fiatalok

Elhagyták az SZDSZ-t a fiatalok

2009. június 30., kedd
Elhagyták az SZDSZ-t a fiatalok

Testületileg lemondott az SZDSZ Új Generáció elnöksége kedden – tudatta a párt ifjúsági szervezetének egyik ügyvivője, Léderer András. Az mno.hu cikke szerint az SZDSZ megtett mindent, hogy ellehetetlenítse a kiútkeresést a választási kudarc után.

A Földiák János alelnök, valamint Ferenczi Annamária, Gálfi Antal, Kovács Péter, Léderer András, Mayer Dániel és Takács Flóra ügyvivők által aláírt közlemény szerint az EP-választási kudarc óta „az SZDSZ egy része mindent megtett azért, hogy ellehetetlenítse a helyzetértékelést és a kiútkeresést”, és emiatt lehetetlenné vált, hogy az Új Generáció teljesítse célkitűzését, az SZDSZ megújítását. „Ilyen körülmények között nem vállalhatjuk tovább a felelősséget az SZDSZ politikájáért, ezért lemondunk a párt ifjúsági szervezetében viselt tisztségünkről” – zárul a közlemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.