Sport

Atlétika: Lengyel Roland junior bajnok 100 méteren

Atlétika: Lengyel Roland junior bajnok 100 méteren

2009. június 30., kedd
Atlétika: Lengyel Roland junior bajnok 100 méteren
atleta_lengyel1
Megvédte bajnoki címét a junior atlétikai ob-n a tehetséges szegedi sprinter, Lengyel Roland. Fóris László tanítványa idei legjobbját repesztette.

Mint arról már beszámoltunk, múlt hétvégén Székesfehérváron rendezték meg a Magyar Köztársaság 2009. évi országos ifjúsági, junior és U23-as atlétikai bajnokságát. A viadalon a szegedi Lelkesedés SK versenyzői is rajthoz álltak, s közülük

Fóris László

tanítványa,

Lengyel Roland

szerepelt a legjobban. Az 1991-es születésű sprinter megvédte bajnoki címét, és idei legjobbjával, 10,81 másodperces időeredménnyel állhatott a dobogó legfelső fokára a junior fiúk 100 méteres versenyében. 200 méteren ugyancsak nagyszerűen teljesített: 22,06-tal a harmadik helyen végzett. Roland a hétvégén Csehországban U20-as válogatott viadalon szerepel, és onnan is remélhetőleg jó eredményekkel tér haza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.