Sport

Vízilabda: Győzelemmel zárt a Beton

Vízilabda: Győzelemmel zárt a Beton

2009. május 20., szerda
Vízilabda: Győzelemmel zárt a Beton

Hatodik mérkőzését is megnyerte a férfi vízilabda OB I középházi rájátszásában a Szeged Beton csapata, mely így magabiztosan szerezte meg az 5. helyet.

A rájátszás utolsó körében az Újpestet fogadta Kásás Zoltán együttese, s parázs találkozón sikerült kicsikarnia a győzelmet. A hazaiak a negyedik negyedben döntötték el a maguk javára a mérkőzést. A Szeged így százszázalékos mérleggel zárta a bajnokság ezen szakaszát, s a LEN-kupa-indulást érő 5. helyet szerezte meg a sorozatban.

Férfi vízilabda OB I, az 5-8. helyért, 6. forduló: Szeged Beton - Uniqa UTE 10-8 (3-3, 2-3, 1-0, 4-2). Szeged, 200

néző.

Vezette:

Bors, Füzesi.

Szeged

Baksa - Vejzagics 2, Lehmann, Varga T., Komlósi 1, Milos Korolija 3, Weszelovszki 2. Csere: Juhász Zs., Kuncz 1, Mihajlo Korolija, Török B., Éles 1, Molnár P. Edző: Kásás Zoltán.

UTE

: Pelle - Kovács O. 1, Kéri, Létay 2, Salamon 3, Somogyi, Máthé 1. Csere: Kotszidisz, Szabó N., Szabó B. 1, Rékasi, Olasz, Keresztes. Megbízott edző: Godova Gábor.

Gól - emberelőnyből:

11/2, ill. 8/1.

Gól - ötméteresből:

1/1, ill. 1/1.

Kipontozódott

: Kéri (24. p.), Rékasi (25. p.), Kovács O. (28. p.).

Kiállítva (cserével végleg):

Weszelovszki (23. p.), Molnár P. (26. p.), Szabó B. (32. p.).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.