Sport

Öt góllal nyert a Szeged Beton

Öt góllal nyert a Szeged Beton

2009. május 6., szerda
Öt góllal nyert a Szeged Beton

Második félidei magabiztos játékával a Szeged Beton öt góllal legyőzte a PVSK-t a vízilabda-bajnokság rájátszásában.

Meglepetésre és a nézők megrökönyödésére a Pécs már a 4. percben 3-0-re vezetett a Len Kupa-győztes ellen. Még ebben a negyedben egyenlített, majd a vezetést is megszerezte a Szeged Beton. A folytatásban kiderült a vendégek az elején kijátszották magukat, mert a hazai csapat folyamatosan felőrölte ellenfele erejét. Bár a félidőben még csak egy góllal vezetett a Beton, de a következő 16 percben már kupagyőzteshez méltón játszott és magabiztosan nyerte a találkozót. Férfi vízilabda bajnokság, 5-8.helyért

Szeged Beton - Pécsi VSK 14-9 (4-3, 2-2, 3-1, 5-3)

Újszegedi sportuszoda, 100 néző. Szeged Beton: Baksa - Vejzagics 1, Török 1, Milos Korolija 1, Varga T. 4, Komlósi 1, Weszelovszky 2. Csere: Lehmann 2, Juhász 1, Molnár, Éles, Mihjalo Korolija 1, Kuncz. Edző: Kásás Zoltán. Pécsi VSK: Gárdonyi - Czigány 1, Bereczki 2, Ágner 1, Kovács 2, Heinrich 1, Lukács. Csere: Surányi 1, Jakab, Krizsán, Hangody 1, De Blasio Domenico. Edző: Ambrus Tamás. Gól emberelőnyből: 11/6, ill. 7/5. Gól ötméteresből: 1/1, ill. - .

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.