Sport

Meghívó: 110 éves a szegedi labdarúgás

Meghívó: 110 éves a szegedi labdarúgás

2009. május 19., kedd
Meghívó: 110 éves a szegedi labdarúgás

A szegedi labdarúgás 110. születésnapja alkalmából május 22-én rendezendő ünnepségre minden kedves érdeklődőt, jelenlegi és korábbi labdarúgót, szurkolót szeretettel vár a SZEGEDma.hu és a Kék-Fekete Diszkoszvető Szponzori Kör.

1899. május 22-én lépett a nyilvánosságra az első szegedi labdarúgócsapat Szegedi Kerékpárosok és Testgyakorlók Köre néven, erre a jeles alkalomra emlékezik 2009. május 22-én (pénteken) a SZEGEDma.hu internetes újság és a Kék-Fekete Diszkoszvető Szponzori Kör. A rendezvény 16.00 órakor a Tisza parti 6:3-as emlékműnél (Korányi fasor - Somogyi utca kereszteződése) gyertyagyújtással kezdődik. Ezt követően az ünnepség további programjainak a megyeháza (Szeged, Rákóczi tér 1.) épülete ad otthont.

16.45-17.00, aula:

- A szegedi labdarúgás 110 éve című kiállítás megnyitója - Vitos György: 110 éves szegedi futballhistória (1899-2009) - könyvbemutató A kiállítást megnyitja és a kötetet bemutatja: Pintér M. Lajos, a SZEGEDma.hu főszerkesztője

17.00-18.00, díszterem:

Születésnapi díszünnepély - A Szegedi Egyetemi Színház fellépése - Vetítés: Legendás szegedi gólok - A 110 év históriája - A szegedi labdarúgás díszpolgára cím adományozása - Egyéb kitüntetések és meglepetések - Vitos György könyvének dedikálása (a könyv a helyszínen jelentős kedvezménnyel vásárolható meg)

A Kék-Fekete Diszkoszvető Szponzori Kör és a

www.szegedma.hu

internetes újság szeretettel és tisztelettel meghívja Önt, családját és barátait a szegedi labdarúgás 110. születésnapja alkalmából rendezendő ünnepségre!

A belépés díjmentes.

A rendezvényről részletes beharangozó olvasható a www.promenad.hu portál jóvoltából itt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.