Fidesz-kampánynyitó: „Elég volt!”

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

alairas13Elég volt a szocialisták hatalomátmentéséből, véget kell vetni a reménytelenségnek és újjá kell építeni az országot – nyitotta meg a Fidesz európai parlamenti választási kampányát Orbán Viktor. A pártelnök szerint a kormánypárt nem a gazdasági válságot igyekszik kezelni, hanem a saját politikai és gazdasági menekülésén dolgozik. Ezért a nemtelen célért ne vállaljon áldozatot az egész ország! – fogalmazott Orbán.

A Fidesz elnöke szerint mielőbb el kell érni, hogy az elmúlt hét sötét évben eluralkodott tolvaj-gondolkodás megszakadjon. Orbán Viktor arról beszélt a párt kampánynyitó rendezvényén, hogy az a kormány és az a párt, amely ide juttatta az országot, nem lesz képes kivezetni azt a válságból. Hozzátette, hogy a Bajnai Gordon által bejelentett megszorító intézkedések sem ezt a célt szolgálják, hanem a szocialisták felelősség elöli menekülési kísérletét jelentik. Az ellenzéki párt ezért választott Európai Parlamenti kampányának szlogenjéül mindössze ennyit: „Elég!” A Fidesz üzenete, hogy elég volt a folyton más szlogennel és külsővel előadott műsorból, amely mindig ugyanarról szólt: ugyanaz a szocialista párt mentette át a hatalmát egyik kormányról a másikra.

Ennek egyedül az tud gátat vetni, ha a választásokon nemet mondunk rájuk és azokra szavazunk, akik valóban az embereket képviselik – fogalmazott Orbán, aki szerint nem lehet egy egész országgal szemben kormányozni, mert a népharag egyre jobban fokozódik. A pártelnök a minél nagyobb részvételre biztatta a magyarokat június 7-én, hogy már most is adjanak hangot nemtetszésüknek és ellenérzésüknek a hatalmon lévő kormánnyal szemben.

Előző sztori

Fantasztikus FK: Tizenegyes a századikon

Következő sztori

Labdarúgás: Nem bírt a Volán a Kecskeméttel