Közélet

Bajnai beszólt, majd bocsánatot kért

Bajnai beszólt, majd bocsánatot kért

2009. május 13., szerda
Bajnai beszólt, majd bocsánatot kért

Bajnai Gordon elnézést kért az ingatlanadó kapcsán az ATV Egyenes beszéd című műsorában tett hétfői kijelentéséért, amelyben azt mondta: el lehet adni azt az ingatlant, amelyiket nem bírják fenntartani - írja az mno.hu.

A kormányfő azt mondta, hogy véleménye szerint azoknál „valami probléma van", akik munkaképesek, de sokkal nagyobb ingatlanban laknak, mint amelyet fenn tudnak tartani. „Azt az ingatlant el lehet adni, lehet kisebbe menni, ha nem bírja fenntartani. Ez tudom, hogy keményen hangzik" - fogalmazott. A Fidesz elnöksége

közleményben szólította fel Bajnai Gordont

, hogy hétfői kijelentése miatt azonnal mondjon le miniszterelnöki pozíciójáról. „Bajnai minden határon túlment, amikor otthonaik elhagyására buzdította a miatta bajba kerülő embereket" - áll a Fidesz szerdai közleményében. Bajnai nem mondott, le de az újságírók előtt bocsánatot kért. „Pontatlanul fogalmaztam, olyanokat is megbántottam, akiknek nem szántam ezt a nyilatkozatot, és akiket nem akartam megbántani, sajnálom" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.