Sport

„FK-parádé” Kübekházán

„FK-parádé” Kübekházán

2009. május 18., hétfő
„FK-parádé” Kübekházán

Tovább folyik a harca a labdarúgó megyei III. osztályban a feljutó helyért. Az FK 1899 Szeged újabb lépést tett a megye „kettes" státuszt jelentő második hely felé, hiszen parádés második félidei játékkal, kilenc gólt rúgva lelépték a Kübekházát s „bezsebeltek" három pontot.

Az első játékrészben a jogos kiállítás megpecsételte ellenfelünk helyzetét, persze a győzelemhez kellett a kiváló támadójátékunk, és a megint csak mesterien teljesítő, három gólt szerző

Ács

csatárjátéka - nyilatkozta portálunknak

Havas Péter

, az egyesület elnöke, aki hozzátette, hogy szeretnék a következő hétvégén is folytatni a győzelmi szériát. Egy igaz szegedi rangadó következik majd: az FK a Szabadság téren fog összecsapni az IKV csapatával. Havastól egyébként megtudtuk, hogy még mindig nagy a bizonytalanság a feljutó, kiesők helyek tekintetében a megye első osztályától az utolsóig.

FK 1899 Szeged SE - Kübekháza SE 9-1 (3-1)

Szeged, Felső Tisza-parti Stadion, vezette: Fazekas és Bistyei.

FK 1899 Szeged:

Meszes T. - Lednitzky, Hüvös, Meszes Cs., Burzon, Halász, Nagy, Kránicz, Holecska, Joszt, Ács. Játékos-edző: Hüvös Gábor.

Kübekháza:

Gál - Hódi, Wenner, Kovács, Savanya, Viszmeg, Zsarkó, Szirovicza, Valkai, Puskás, Lakatos. Technikai vezető: Nacsa Árpád. Gólszerzők: Ács (3) a 3. percben, a 20. p., 80. p., Kránicz (2) a 48. p., az 57. p., Holecska (2) a 60. p., 67. p., Joszt a 28. p., Meszes Cs. a 89. p., illetve Lakatos a 32. p.. Sárga lap: Zsarkó a 22. p. Kiállítva: Zsarkó a 25. p. (második sárga után) Csere: Joszt helyett Túróczi a szünetben, Lednitzky h. Fodor L. az 55. p., Holecska h. Vozár a 68. p., Hüvös h. Havas a 68. p., Halász h. Csillag a 80. p., Nagy h. Becsei a 82. p., illetve Savanya h. Gombos a szünetben, Valkai h. Takács a 68. p.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.