Bulvár

Verekedés a Kárász utcán - egy könnyű, egy súlyos sérült

Verekedés a Kárász utcán - egy könnyű, egy súlyos sérült

2009. április 6., hétfő
Verekedés a Kárász utcán - egy könnyű, egy súlyos sérült

Súlyos sérüléssel végződött egy dulakodás a szegedi Kárász utcán vasárnapra virradó éjszaka - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a hajnali órákban egy 19 éves szegedi fiatal előzetes szóváltást követően dulakodni kezdett egy 28 éves vasvári és egy 22 éves szegedi lakossal. A 19 éves fiatalember segítségére sietett közelben tartózkodó két társa is. A verekedést követően a 22 éves és 28 éves férfi eszméletét vesztette, utóbbit a mentők 8 napon túl gyógyuló súlyos, míg előbbit könnyű sérülésekkel szállították kórházba. A helyszínre irányított járőrök a verekedésben részt vevő három férfit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították, majd a készenlétes nyomozócsoport csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatta. A verekedés pontos okának, valamint körülményeinek tisztázása a nyomozás további részét képezi - tudatta a sajtószóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.