Sport

Szűcs Csaba nem jön a Pickhez

Szűcs Csaba nem jön a Pickhez

2009. április 28., kedd
Szűcs Csaba nem jön a Pickhez
picknordhorn47
A szlovák válogatott kézilabdása, Szűcs Csaba nem igazol a Pick Szegedbe. Végleges döntését menedzserén keresztül közölte a szegedi vezetőkkel. Az átlövő jelenleg a német Norhdorn együttesében játszik.

Jövőre biztosan nem láthatják csapatuk színeiben a pickes szurkolók a szlovák válogatott

Szűcs Csabát

(képünkön kapura lő)

. A 203 centiméteres átlövő nemet mondott a Pick Szeged vezetőinek. Az átlövő, aki jelenleg a német Norhdorn együttesében játszik, még egy évet a KEK-ben a Picket kiverő együttesben marad. A szegedi gárda

internetes lapja

úgy tudja, hogy a válogatott kézilabdás azért döntött így, mert főiskolai tanulmányait Németországban szeretné befejezni, illetve döntését a családja is befolyásolta. Arról nem beszélt, hogy elhatározásában szerepet játszott-e a nem éppen baráti viszony Magyarország és Szlovákia között. Bár Szűcs Csabának a Pick Szeged szurkolóira nem lehet panasza, hiszen amikor a Norhdornnal Szegeden járt, akkor nem fogadta füttykoncert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.