Sport

Szegváron botlott az FK Szeged

Szegváron botlott az FK Szeged

2009. április 27., hétfő
Szegváron botlott az FK Szeged

A feljutásért küzdő szegediek bár értékes pontokat veszítettek a megyei harmadosztályú rangadón Szegváron, mégsem szakadtak le, hiszen a rivális csapatok is botlottak. Ráadásul a hátralévő mérkőzéseket tekintve az élbolyban a Szegednek van az egyik legjobb sorsolása. A hétvégén, reméljük, igazi május eleji hangulatot varázsolnak a fiúk a Csongrádot fogadva...

Igen magas nézőszám mellett, komoly ultratábor biztatásával sem sikerül legyőzni az FK-nak a Szegvárt, mely - a vendégek elmondása szerint - „kívülről jött" segítséget is kapott. Bár a mérkőzés felvonultatta egy igazi rangadó minden elemét - sok futás, ütközések és kevés helyzet -, ám a helyzet kialakításában mutatott gyenge produkció megbosszulta magát. A Szegvár lényegében komolyabb ziccer nélkül szerezte meg a három pontot. A szegediek szerint bár a mutatott játék alapján nem érdemeltek győzelmet, a bírói teljesítmény erősen befolyásolta a játékot. Az FK 1899 Szeged 37 ponttal a tabella harmadik helyén áll.

Hüvös Gábor

játékos-edző így értékelte a mérkőzést: „Egy nálunk jóval lelkesebb és célratörőbb csapat fogadott minket Szegváron. Csapatunkat egy kicsit elringatta az eddigi sikeresség. Sajnos azt kell mondjam, hogy minden poszton felülmúltak bennünket. Kereshetném a külső tényezőket is, szólhatnék a bíró gyenge teljesítményéről, de az az igazság, hogy megérdemeltnek tartom a Szegvár három pontját, s így utólag úgy gondolom, hogy kisebb odafigyeléssel egy döntetlent elérhettünk volna.”

A labdarúgó megyei III. osztály 19. fordulójában:

Szegvár - FK 1899 Szeged 1-0 (0-0).

Szegvár

: Vadász - Terbán, Gémes, Bujdosó, Katarof, Bakó, Szűcs, Bárány, Magony, Ember, Földvári.

FK 1899 Szeged

: Brunczvik - Burzon, Meszes, Hüvös, Fodor - Lednitzky, Nagy, Hulánszky, Joszt (Holecska 46'), Murányi (Vozár 75') - Ács. Edző: Hüvös Gábor.

Gólszerző

: Bárány 46'

Sárga lap

: Katarof, Bárány, Ember ill. Burzon, Meszes, Nagy, Joszt, Murányi

Kiállítva

: Hüvös 82'

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.