Közélet

Online beszélgetés-sorozat az EP-képviselőkkel

Online beszélgetés-sorozat az EP-képviselőkkel

2009. április 1., szerda
Online beszélgetés-sorozat az EP-képviselőkkel

Az európai parlamenti választásokhoz kapcsolódóan a www.euvonal.hu a jelenlegi magyar EP-képviselőkkel együttműködve új sorozatot indít online társalgójában. A sorozat első vendége 2009. április 2-án 15 órától Szent-Iványi István lesz.

Az EUvonal - EU Tájékoztató Szolgálat igyekszik elősegíteni, hogy az állampolgárok minél több információval rendelkezzenek a 2009. június 7-én sorra kerülő EP-választásokról - számol be cikkében az euvonal.hu. Ennek érdekében az európai parlamenti képviselőkkel folytatott egyeztetés után online beszélgetéssorozat indul a jelenlegi EP-képviselőkkel, melyben az internet segítségével bárki kapcsolatba léphet az uniós politikusokkal és személyesen teheti fel kérdéseit. Az egyórás online beszélgetések alkalmával az érdeklődők az interneten keresztül, ezen az oldalon (

www.euvonal.hu/chat

) tehetik fel személyesen kérdéseiket az EP-képviselőknek a politikusok munkásságával, uniós szakpolitikákkal, az EP működésével, illetve általánosságban az Európai Unióval kapcsolatban. Az online társalgóba a közeledő EP-választásokhoz kapcsolódóan minden jelenlegi EP-képviselőt meghívtak: 2009. április 2., 15 órától: Szent-Iványi István 2009. április 15., 14.30-tól: Gurmai Zita 2009. április 22., 14 órától: Becsey Zsolt László 2009. április 27., 11 órától: Kósáné Kovács Magda 2009. május 6., 10 órától: Őry Csaba 2009. június 2.: Hegyi Gyula Fazakas Szabolcs (időpont még egyeztetés alatt) Herczog Edit (időpont még egyeztetés alatt) Olajos Péter (időpont még egyeztetés alatt)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.