Sport

Mórocz: Át kell érezni a felelősséget

Mórocz: Át kell érezni a felelősséget

2009. április 30., csütörtök
Mórocz: Át kell érezni a felelősséget
tiszavolangyula21
Az ősszel kiváló teljesítményt nyújtó Tisza Volán SC labdarúgói az NB III elmúlt nyolc tavaszi fordulója során mindössze egy pontot gyűjtöttek, vészesen közel kerültek a kieső zónához. A sikertelenség lehetséges okairól már több cikkben is foglalkoztunk. Legutóbb arról számoltunk be, hogy a vezetőedző Buchholcz Gábor felajánlotta lemondását, amit a vezetőség nem fogadott el. Most a csapatkapitányt, Mórocz Zsoltot faggattuk.

„Az őszi remek teljesítményt nyújtó csapatunkban lényegi változás nem történt" - nyilatkozta lapunknak a rutinos középpályás. „A téli felkészülési meccsek alapján sem látszott, hogy formahanyatlás lenne a házunk táján. Ráadásul többet is tudunk edzeni. Egyszerűen azok a helyzetek, amik ősszel bementek, most sorra kimaradnak. Ha megszerezzük a vezetést, nem tudunk még egy gólt rúgni, hogy megerősítsük előnyünket, és mikor az ellenfél kiegyenlít, már nem vagyunk képesek fordítani. Talán itt jelentkezik a görcsösség, és most már a félsz is." Mórocz nem tart a kieséstől, hiszen, mint mondta, a csapat sokkal jobb annál, hogy a veszélyes zónában tanyázzon. Viszont ehhez most nem szabad kikapni a következő két meccsen. A játékos elmondta, hogy sajnos bizony a gyenge tavaszi szerepléshez az is hozzátartozik, hogy a sérülések, eltiltások miatt kieső embereket nem tudták megfelelően pótolni. Sokan pedig még túl fiatalok ahhoz, hogy átérezzék a helyzet jelentőségét, azt, hogy milyen felelősség a Szeged felnőtt csapatában játszani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.