Gazdaság

Krízis - túlélés - változás: konferenciát rendez a Piac és Profit

Krízis - túlélés - változás: konferenciát rendez a Piac és Profit

2009. április 29., szerda
Krízis - túlélés - változás: konferenciát rendez a Piac és Profit

Krízis - túlélés - változás címmel konferenciát szervez a Piac és Profit április 30-án, csütörtökön. A részvétel ingyenes, csak regisztrálnia kell az érdeklődőknek.

A szegedi Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székházában megrendezendő konferenciára várják a régió kis- és középvállalatainak vezetőit, gazdasági döntéshozóit, az önkormányzatok szakembereit, akik naprakész információt és tájékoztatást kaphatnak a különböző pénzügyi források elérhetőségéről, a cég- és tevékenységmenedzselés válság által megkövetelt módosítási, változtatási lehetőségeiről a túlélés, a piacon való maradás érdekében. A programról három szóban: előadások, konzultációk, szakmai párbeszéd. A konferenciát Nagy Sándor alpolgármester nyitja meg. "Jöjjön el és tegye fel kérdéseit közvetlenül az illetékes szakembernek!"- biztatnak a szervezők. RÉSZLETES INFORMÁCIÓK

a Piac és Profit honlapján

!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.