Gazdaság

Augusztusra elkészül a szegedi Tisza Palota

Augusztusra elkészül a szegedi Tisza Palota

2009. április 18., szombat
Augusztusra elkészül a szegedi Tisza Palota

Augusztusra elkészül a Tisza Palota, Szeged eddigi legnagyobb társasházi beruházása; a mintegy 4,5 milliárd forintos beruházás nyomán felépülő folyóparti ingatlankomplexumban 270 lakás és 25 iroda, üzlethelyiség, illetve rendelő lesz - közölte Lobozár József, a beruházó Reál Hungary Nyrt. értékesítési vezetője pénteken a csongrádi megyeszékhelyen.

A tízszintes épületben a 38 és 155 négyzetméter közötti lakások 28 százaléka már elkelt, az üzlethelyiségeknek és irodáknak pedig már 70 százaléka gazdára talált - mondta az MTI-nek az épület tetőszerkezetének elkészülte alkalmából rendezett zöldág ünnepségen a szakember.

Lobozár József

elmondta: tavasszal megnőtt az érdeklődés a lakások iránt, amelyek ára kulcsrakészen négyzetméterenként 244 és 274 ezer forint között van. Az értékesítési vezető közölte: a többségében Robert Telc üzletember tulajdonában álló Reál Hungary Nyrt. jelenleg Szegeden a Vadaspark Lakóparkban öt darab tízlakásos társasházat épít, melyek átadása őszre várható, illetve Budapesten a XI. kerületben befejezéséhez közeledik egy 41 lakásos ingatlanberuházás. A cég utolsó elérhető nyilvános mérlege szerint 2007-ben az értékesítés nettó árbevétele meghaladta a 2,2 milliárd forintot, az adózott eredménye pedig 222 millió forint volt. A 2008-as eredményekről Lobozár József annyit árult el, hogy a vállalkozás növelni tudta forgalmát az előző esztendőhöz képest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.