Sport

A zalaegerszegi döntőben harmadik helyért játszhat a Szedeák

A zalaegerszegi döntőben harmadik helyért játszhat a Szedeák

2009. április 26., vasárnap
A zalaegerszegi döntőben harmadik helyért játszhat a Szedeák

Az SZTE-Szedeák az U20-as csapat a B csoportban elért bravúros ezüstérmes helyezésével bejutott a Zalaegerszegen megrendezett országos négyes döntőbe. A szegedi fiúk az A csoport alapszakaszának győztesével, a felnőtt válogatott játékost is felvonultató Albacomppal csaptak össze vasárnap 12 órakor. Sajnos nem sikerült a bravúr, a Nyilas-tanítványok 69-54 arányban maradtak alul, így délután 16 órai kezdettel a harmadik helyért játszhatnak a másik ág vesztesével, Debrecen csapatával.

„El kell ismerni, hogy a Fehérvár ennyivel jobb csapat" - nyilatkozta a mérkőzés után a Szedeák trénere

Nyilas István.

„Igaz, ha az elején nem húz el az Albacomp 8 ponttal, talán másképp is alakulhatott volna az eredmény" - tette hozzá a vezetőedző, aki elmondta még azt is, hogy kissé ingadozó volt a teljesítményük, igazán kiemelkedőt senki sem nyújtott a szegedi csapatból. A másik ágon a Zalaegerszeg 81-73-ra legyőzte a Debrecent, így a Tisza-parti ifjú kosarasok a cívisvárosiak ellen bizonyíthatnak, s válthatják be

a mester portálunkon is megfogalmazott ígéretét

, miszerint két meccsből egyet mindenképp meg szeretnének nyerni.

A férfi kosárlabda U20-as országos négyes döntőjében, a döntőbejutásért: Albacomp - SZTE-Szedeák 69-54 (21-12, 17-17, 21-15, 10-10)

SZTE-Szedeák:

Tóth V. 2, Puszta 7/3, Szabad, Mészáros 11, Varga D. 11. Csere: Blahó 11/3, Rozs 6, Nemes, Széll 4, Somlyai, Márok 2, Horváth J. Edző: Nyilas István. Az Albacomp legjobb dobói: Hanga 17 pont, Keller Á. 17 pont (17 lepattanó), Antal Sz. 10 pont. A Debrecen elleni összecsapás beszámolóját hamarosan olvashatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.