Közélet

A Jobbik demonstrál, a Gárda utat zár

A Jobbik demonstrál, a Gárda utat zár

2009. április 2., csütörtök
A Jobbik demonstrál, a Gárda utat zár

A Jobbik Magyarországért Mozgalom szegedi szervezete az előrehozott választásokért demonstrációt hirdetett pénteken, Szeged város közgyűlésének napjára a városháza elé. A Magyar Gárda pedig lezárja a pesti út egyik sávját.

A Jobbik szegedi szervezete nevében

Szigeti Boglárka

úgy nyilatkozott, hogy pártja sajnálattal értesült arról, hogy

Bajnai Gordont

jelölte meg az SZDSZ is lehetséges miniszterelnökként. „Ezért Bajnai Gordon ésaz SZDSZ ellen, valamint a szabad előrehozott választások mellett tüntet a Szegedi Jobbik Alapszervezete április 3-án (pénteken) 10 órától a Széchenyi téren" - tette hozzá a radikális párt tagja. „Beszédekkel 18 órától várunk minden magyar érzelmű embert. A Jobbik egyébként országos tüntetéssorozatot hirdetett a 'törpepárt' ellen, mert elegünk lett abból, hogy el akarják venni hazánkat! Szegeden is megmutatjuk az újabb bábnak, hogy a Jobbik - mint a harmadik erő Parlamenten kívül - is bele tud szólni az ország sorsába! Ezúton kérünk minden magyar embert, hogy csatlakozzon a tüntetéshez, tanúsítson ellenállást az SZDSZ-szel szemben" - mondta Szigeti. A Magyar Gárda megyei szervezete nevében a kapitány,

Mucsi Zsolt

pedig arról tájékoztatta portálunkat, hogy a gárda félpályás útlezárással fejezi ki tiltakozását. A forgalomlassító akcióra a Budapesti úton, a Cora áruház előtti bejárónál lehet számítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.