Bulvár

Világbajnok magyar pálinkák

Világbajnok magyar pálinkák

2009. március 18., szerda
Világbajnok magyar pálinkák

Idén 18. alkalommal rendezte meg Ausztria a Destillata párlatversenyt, amelyre 13 országból (Argentínából, Ausztráliából, Ausztriából, Görögországból, Hollandiából, Magyarországról, Németországból, Olaszországból, Svájcból, Svédországból, Szlovákiából, Thaiföldről és Új-Zélandról) több mint 1600 mintát küldtek, hogy azokat a nemzetközi szakmai zsűri értékelje - írja cikkében a mno.hu. Vértes Tibor, agárdi pálinkafőző lett a világ legjobbja.

Az mno.hu beszámolója szerint a világ legjobb párlatai és pálinkái a hagyományokhoz híven idén is megmérették magukat a bécsi Destillatán, a mértékadó nemzetközi párlatversenyen. A 13 országból érkező 188 főzde közül az összesített győztes magyar lett: az „Év Főzdéje", a „Nemzetgyőztes" és az „Év Főzőmestere" címeket az Agárdi Pálinkafőzde nyerte el. A teljes cikket

az mno.hu oldalán itt

olvashatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.