Sport

Titános futósikerek Vajdaságban

Titános futósikerek Vajdaságban

2009. március 3., kedd
Titános futósikerek Vajdaságban

Kissé szeles, de napos időben rendezték meg az elmúlt hétvégén palicsi klub második szülinapos futóversenyét. A jó kapcsolatok kialakítása érdekében a szegedi Titán Triatlon Club atlétái, Lóczi Attila, Szelepcsényi Zsolt és Szabó Bence is részt vettek a viadalon, s szép sikereket értek el.

A közel 150 induló 5 és 10 kilométeren mérhette fel erőnlétét – tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t

Menyhárt Zoltán

, a Titán atlétikai szakosztályvezetője. A rövidebb távon

Lóczi Attila

(balra)

diadalmaskodott

Szelepcsényi Zsoltot (jobbra)

megelőzve, a hosszabb távon

Szabó Bence (középen)

negyedikként zárt. A verseny és eredményhirdetés után ebéddel is kedveskedtek a résztvevőknek a helyi szervezők. A Titán atlétái mostanság csak a kilométereket teszik lábukba, mert a formába hozást a nyári világversenyekre időzítik. A mostani viadalt is inkább edzésnek tekintették, amit a mostani hét végén a XXV. jubileumi Pécs-Harkány országúti futóverseny követ a programjukban. Mivel csak szabadtéren edzenek, a fagyos lábak lassan engednek ki, ám az áprilisi tengerparti edzőtábor már a gyorsításról fog szólni – tette hozzá a szakember.

A palicsi eredmények:

5 km: 1 Lóczi Attila (1984) 16:14, 2. Szelepcsényi Zsolt (1992) 16:16. 10 km: 4. Szabó Bence (1992) 36:09.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.