Közélet

Korrupciógyanús ügyek MSZP-s mintapéldája

Korrupciógyanús ügyek MSZP-s mintapéldája

2009. március 19., csütörtök
Korrupciógyanús ügyek MSZP-s mintapéldája

Molnár Albert MSZP-s politikus cégének elnyert vissza nem térítendő uniós támogatását hozta példának Cser-Palkovics András, arra vonatkozóan, hogy milyen kormányzathoz köthető visszaélés-gyanús ügyeket vizsgálna ki a Fidesz hatalomra kerülése esetén - számolt be cikkében a zoom.hu. Molnár Albert esetében a jogi kérdések felvetését indokolja, hogy a politikus korábban tagja volt a szállodafejlesztésre megítélt pénzről döntő Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanácsnak is.

Cser-Palkovics András

szerint ki kell vizsgálni, milyen körülmények között jutott 468 millió forintos vissza nem térítendő támogatáshoz a

Molnár Albert

résztulajdonában álló, és a Magyar Király Szállodát száz százalékban birtokló Balance-99 Ingatlanhasznosító és Vendéglátó Zrt. Bár az MSZP-s politikus szerint a támogatás minden törvénynek megfelelt, a Fidesz iskolapéldáját látja a Molnár-ügyeben a pályázati pénzek „baráti" cégekhez történő kiutalásában. „Ha kiderül, hogy Molnár Albertnek bármilyen formában ráhatása volt a döntésre, az túlmutat az erkölcsi felelősségen. A következő napokban szakértők bevonásával vizsgáljuk, hogy milyen eljárások indíthatók az ügyben" - mondta Cser-Palkovics András. A teljes cikk a

zoom.hu-n itt

olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.