Bulvár

Drogterjesztőt és -fogyasztókat fogtak el

Drogterjesztőt és -fogyasztókat fogtak el

2009. március 10., kedd
Drogterjesztőt és -fogyasztókat fogtak el

Előzetes adatgyűjtés eredményeként kábítószer-terjesztéssel és -fogyasztással gyanúsítható személyeket állítottak elő a szegedi rendőrök a hétvégén - tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az öt fiatalt Szegeden fogták el pénteken. Valamennyiük vizelete a gyorsteszt alapján kábítószer-fogyasztást mutatott. Egyikükről - a 34 éves, büntetett előéletű szegedi férfiről - kiderült: a társaság másik tagjának hosszabb ideje rendszeresen adott el kábítószert - őt terjesztéssel gyanúsítja a Szegedi Rendőrkapitányság. Kettejüknél a ruházat átvizsgálása során amfetamin-származékot és kábítószer-fogyasztással összefüggő eszközöket találtak a rendőrök. A 34 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság hétfőn előzetes letartóztatásba helyezte. A többiek szabadlábon védekeznek - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.