Bulvár

Csoportos rablás hajnalban Szegeden

Csoportos rablás hajnalban Szegeden

2009. március 22., vasárnap
Csoportos rablás hajnalban Szegeden

Csoportos rablás elkövetőit fogták el a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei - közölte Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rablás a hajnali órákban történt, a rendőrök forrónyomon üldözve perceken belül elkapták a tetteseket.

Szeged belterületen tegnap a hajnali órákban három személy támadt két az utcán sétáló fiatal fiúra és lányra. Információnk szerint a két fiatal éppen hazafelé tartott, amikor a három általuk ismeretlen férfi oda lépett hozzájuk és szóváltást követően a fiatalemberre támadtak, majd elvették barátnője táskáját, a benne lévő értékekkel. Ezt követően a helyszínről sietve távoztak. A rablást követően a szegedi rendőrök forrónyomon üldözve perceken belül elfogták a három elkövetőt. A Szegedi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vételük elrendelése mellett - indított büntetőeljárást - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.