Sport

Labdarúgás: Másodszor a Mórahalom ellen

Labdarúgás: Másodszor a Mórahalom ellen

2009. február 25., szerda
Labdarúgás: Másodszor a Mórahalom ellen

Miközben az első osztályban megállt az élet a hó miatt, a Tisza Volán SC labdarúgócsapata újabb edzőmeccset játszik. A kék-feketék szerdán 18 órakor a megyei I. osztályú Mórahalmot fogadják a műfüves pályán.

A két gárda másfél héttel ezelőtt már összecsapott, akkor

Huszárik Zsolt remek szabadrúgásgóljával

győzött 1-0-ra a fáradtan mozgó Volán, melynek 20-25 perces rövidzárlatára

Buchholcz Gábor

vezetőedző nem talált magyarázatot. A szegedi mester azon a hétvégén a Mórahalom és a Röszke ellen két teljesen különböző felállásban küldte pályára együttesét, hiszen még javában kereste, kikre számíthat majd szűkebb keretében. Mint azt kedden este a SZEGEDma.hu-nak elárulta, ezúttal más problémái vannak: tíz nappal az NB III tavaszi rajtja előtt sajnos igen sokan küszködnek sérüléssel, betegséggel, így gyakorlatilag ma azok kapnak lehetőséget a Mórahalom ellen, akik épek és egészségesek... Nézzük hát a hiányzók - nem éppen rövid - listáját!

Dargó Balázs

kötőhártya-gyulladást szedett össze,

Vida Gergely

megfázott,

Frank Attila

orrcsonttörésből lábadozik, Huszárik térdfájdalmakra panaszkodik,

Búzási Péter

edzésen kapott rúgást a lábára,

Beretka Péternek

továbbra is a lágyéka fáj,

Gerebicz Attila

szintén egy csúnya rúgást kapott, s

Garamvölgyi Bence

is megbetegedett.

Dongó Dénes

pedig erre az estére pihenőt kapott. Jó hír viszont, hogy

Baji Szabolcs

meggyógyult, rá a felnőttben és az U19-ben is számíthatnak. Ezer szerencse, hogy a kék-feketék eléggé bő kerettel dolgoznak - nagy az átjárás az utánpótláscsapatok felé is -, így időlegesen minden kiesőt lehet pótolni. Buchholcz Gábor négy-öt cserejátékossal is számolhat a Mórahalom ellen: tervei szerint ők egyórás edzésen vesznek részt a találkozó előtt. A kezdőben helyet kapóknak legalább 70-80 percet szeretne adni a vezetőedző, hiszen ebben az időszakban már fontos a teljes meccsterhelés. Némileg új játékrendszert is tesztel a Volán: két ékkel rohamoznak majd Móroczék.

Mindezek tükrében várhatóan így áll majd föl a Tisza Volán SC

szerdán 18 órakor a Mórahalom ellen: Czirják (Vasas) - Mészáros, Udvari, Grünwald, Szabó A. - Baji R., Mórocz, Szilágyi, Szabó T. - Kazi, Füle. A SZEGEDma.hu természetesen beszámol majd a találkozó alakulásáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.