Bulvár

Két lopás: ABC-ből és pénzváltással

Két lopás: ABC-ből és pénzváltással

2009. február 20., péntek
Két lopás: ABC-ből és pénzváltással

Őrizetbe vett a Szegedi Rendőrkapitányság tegnap délután egy szegedi testvérpárt, akit azzal gyanúsítanak, hogy az elmúlt héten rácsfeszítés és ablakbetörés módszerével behatoltak egy ABC-be, ahonnan készpénzt, élelmiszert, szeszes italt és kávét tulajdonítottak el közel háromszázezer forint értékben - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján terelődött a gyanú a többszörösen büntetett 21 és 22 éves férfira, akik az eltulajdonított tárgyak egy részét eladták, míg másik részét elajándékozták. A Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja, hogy a testvérpárnak van-e köze további Szegeden történt betörésekhez. Egy román állampolgár kezén is kattant a bilincs tegnap Szegeden, aki a megalapozott gyanú szerint egy kapualjban pénzváltás ürügyén 98 ezer forinttal károsított meg egy szentesi férfit. A temesvári lakos gyanúsított 100 ezer forintot vett át azzal, hogy azt 295 forintos árfolyamon euróra váltja, azonban a sértettnek csak kétezer forintot adott át. A 33 éves gyanúsítottat a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.