Bulvár

Játékpisztolyt használt a szegedi bankrabló

Játékpisztolyt használt a szegedi bankrabló

2009. február 11., szerda
Játékpisztolyt használt a szegedi bankrabló

Játékpisztollyal fenyegetőzve rabolták ki a múlt héten a szegedi takarékszövetkezetet - tájékoztatta szerdán a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Szenti Szabolcs

elmondta: a pénteken történt rablás után a nyomozók a helyszín közelében megtalálták az elkövetéskor használt maszkot, illetve a játékpisztolyt. Emellett rátaláltak a férfi által valószínűleg viselt sapkára, cipőre és melegítőfelsőre is. Ezek képét a rendőrség a honlapján közzétette. Az elkövetőt még keresik, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek ötszázezer forint jutalmat ajánlott fel - tette hozzá a hadnagy. A rabló péntek délben lépett a takarékszövetkezetbe, arcát maszkkal takarta el. Fegyvernek látszó tárgyat tartva a pulthoz lépett, felszólította az egyik alkalmazottat a pénz átadására, majd a kapott pénzzel gyalogosan távozott a helyszínről. Azt, hogy a férfi mennyi pénzt vitt magával, a pénzintézet kérésére a rendőrség nem közölte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.