Szórakozás

Görög Ibolya szemeszternyitó előadása a JGYPK-n

Görög Ibolya szemeszternyitó előadása a JGYPK-n

2009. február 3., kedd
Görög Ibolya szemeszternyitó előadása a JGYPK-n

A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kara stíluskommunikátor szakirányú továbbképzési szakának szemeszternyitó előadását Görög Ibolya, a Miniszterelnöki Hivatal Protokoll Főosztályának egykori protokollfőnöke tartja Stílus és hitelesség címmel. Az előadásra február 6-án 11 órától kerül sor az SZTE JGYPK Tanácstermében.

Görög Ibolya

1987-től 1999-ig dolgozott a Miniszterelnöki Hivatal Protokoll Főosztályán. 1992-től mint protokollfőnök irányította, szervezte a kormány hivatalos rendezvényeit. A viselkedéskultúráról, a protokollról és a rendezvényszervezésről több könyvet is írt, híres például a 2007-ben megjelent "Protokoll az életem" című kötete. Címzetes docensként oktat a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karán és az egri Eszterházy Főiskolán is. A szemeszternyitó előadásra szeretettel várják az érdeklődőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.