Sport

Godaish és Lengyel sikerei a Budapest-bajnokságon

Godaish és Lengyel sikerei a Budapest-bajnokságon

2009. február 9., hétfő
Godaish és Lengyel sikerei a Budapest-bajnokságon

Nagyszerű eredményekkel hívták fel magukra a figyelmet a szegedi Lelkesedés SK atlétái a hétvégén megrendezett nemzetközi fedett pályás ifjúsági, junior és felnőtt Budapest-bajnokságon.

A SYMA-csarnokban február 7-én megtartott fedett pályás nyílt felnőtt, junior és ifjúsági atlétikai bajnokságon remekül szerepelt a Lelkesedés SK küldöttsége,

a 2008-ben is sikert sikerre halmozó

két fiatal sprinter,

Lengyel Roland

(jobbra)

és

Godaish Martin Péter (balra)

. Az 1989-es születésű Godaish a felnőttek között 200 méteren 22,31-es időeredménnyel a harmadik helyen végzett, míg 400 méteren 48,78-cal a dobogó legfelső fokára állhatott föl. Az 1991-es Lengyel a juniorok versengésében szintén két érmet szerzett meg: 60 méteren 6,95-tel az első helyen zárt, míg 200-on 22,68-as eredménye a második helyhez volt elegendő. A tehetséges atléták mestere,

Fóris László

(középen)

elégedetten nyugtázta a versenyen történteket, s már előre is tekintett. "A nyugodt és sérülésmentes felkészülés után a felnőtt és a junior bajnokságban dobogós helyezéseket szeretnénk szerezni" - fogalmazta meg a célokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.