Sport

Végleges a Tisza Volán felkészülési programja

Végleges a Tisza Volán felkészülési programja

2009. január 17., szombat
Végleges a Tisza Volán felkészülési programja

Fotó: Gémes Sándor

Lezárultak az egyeztetések, péntek estére véglegessé vált a Tisza Volán SC NB III-as labdarúgócsapatának felkészülési programja. Mint azt ígértük, a menetrendet máris közöljük olvasóinkkal. A nyári előkészületi találkozókhoz hasonlóan a SZEGEDma.hu ezúttal is minden egyes összecsapásról beszámol majd.

Az Alföld csoport 8. helyén telelő kék-fekete labdarúgók január 12-én álltak edzésbe. A kemény alapozást január végétől színesítik majd mérkőzések. Először január 31-án egy orosházi hatcsapatos teremtornán vesznek részt

Buchholcz Gábor

tanítványai (az ellenfelek között találjuk például az NB II-es Békéscsabát és Makót, valamint az NB III-as házigazdákat). Február 1-jétől aztán nagypályán is megmutatják magukat a fiúk, a hónap folyamán összesen tíz összecsapáson láthatjuk kedvenceinket, akik minden alkalommal idehaza lépnek pályára. Az időpontokat be lehet jegyezni a noteszekbe! A tavaszi szezon a március 7-8-i hétvégén kezdődik, mégpedig megyei rangadóval, hiszen a Hódmezővásárhelyi FC látogat majd a Felső Tisza parti stadionba. Ha az időjárás kegyes lesz, bizonyára rengeteg szurkoló látogat majd ki a derbire, melyen a Volán igyekszik visszavágni a tavaly augusztusban Vásárhelyen elszenvedett 2-0-s vereségért. Addig azonban rengeteg munka vár még az együttesre. A csapat körüli hírekről természetesen továbbra is folyamatosan tájékoztatjuk majd a SZEGEDma.hu olvasóit.

A Tisza Volán SC felkészülési mérkőzései:

február 1. (vasárnap) 11 óra:

TVSC – Tótkomlós

február 4. (szerda) 18 óra:

TVSC – Nagyszénás

február 7. (szombat) 15 óra:

TVSC – Kiszombor

február 11. (szerda) 18 óra:

TVSC – Tiszasziget

február 14. (szombat) 15 óra:

TVSC – Mórahalom

február 15. (vasárnap) 11 óra:

TVSC – Röszke

február 18. (szerda) 17 óra:

TVSC – Szolnoki MÁV

február 21. (szombat) 15 óra:

TVSC – Csantavér

február 25. (szerda) 18 óra:

TVSC – Mórahalom

február 28. (szombat) 15 óra:

TVSC – Baja A vezetőség március 4-ére (szerdára) is igyekszik lekötni egy találkozót, az ellenfél még nem ismert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.