Szórakozás

Valami Amerika 2. - országos premier Szegeden

Valami Amerika 2. - országos premier Szegeden

2008. december 12., péntek
Valami Amerika 2. - országos premier Szegeden

A Valami Amerika 2. című új magyar film díszbemutatójára kerül sor a Belvárosi Mozi Zsigmond Vilmos termében december 14-én 18.30-tól. Az országos premieren jelen lesznek az alkotók, akikkel a vetítés után közönségtalálkozót tartanak.

"Szegeden a Belvárosi moziban régi hagyomány az új magyar filmek bemutatása és a hozzá kapcsolódó közönségtalálkozó. Az utóbbi években szinte minden jelentős magyar rendező megfordult nálunk. Szeretik a szegedi közönséget, nyíltak, elfogadóak, hálásak, ugyanakkor kritikusak" - tudtuk meg Szabó Éva Andreától a Belvárosi mozi művészeti és marketingmenedzserétől. A film ismertetője: A valóságban hat, de a filmbéli időben csak két év telt el az előző rész óta. A lottónyereményből Tamás elkészíthette filmjét, a Bűnös várost, ami reményei ellenére megbukott a mozikban. A fiú vigasztalhatatlan. A három testvér egy véletlen folytán Alex nyomára bukkan, aki épp most jött ki a sittről Amerikában, és egy újabb álnéven egy East-West darab jogait akarja megszerezni. A darabot muszáj színpadra állítania, hogy Balával, a magyar maffiózóval rendezni tudja piszkos ügyeit. Nagy úr a bosszúvágy. A fiúk Alex keresésére indulnak. Irány Amerika! A közönségtalálkozón jelen lesz a film rendezője,

Herendi Gábor

, valamint a szereplők:

Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, Faragó András

és

Thuróczy Szabolcs.

Jegyek a

mozi

pénztárában korlátozott számban kaphatók 850 Ft-os áron.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.