Bulvár

Tettenérés gépkocsifeltörés közben

Tettenérés gépkocsifeltörés közben

2008. december 8., hétfő
Tettenérés gépkocsifeltörés közben

Gépkocsifeltörés közben értek tetten a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei egy szegedi férfit mára virradó éjszaka - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrjárőrök a Csongrádi sugárúton lettek figyelmesek arra, hogy egy VW Golf II hátsó két ajtaja nyitva van és egy férfi azon keresztül hajol be a járműbe. Amikor az elkövető észlelte a rendőröket, becsukta az ajtót, majd gyalogosan elindult. A rendőrök a gépkocsihoz mentek és megállapították, hogy a hátsó háromszög ablakát betörték, ezért a férfit felszólították, hogy álljon meg. Ő azonban ennek nem tett eleget, ezért a járőrök utána eredtek, majd néhány másodperc múlva elfogták. A helyszín átvizsgálása során előkerült a Golfból kiszerelt két hangszóró és az elkövetés eszköze is. A 18 éves szegedi férfit kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette és előterjesztést tett a Szegedi Városi Ügyészség felé előzetes letartóztatásának elrendelésére - tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

sajtóközleménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.