Közélet

Mikulásmese megyeszerte

Mikulásmese megyeszerte

2008. december 11., csütörtök
Mikulásmese megyeszerte

Fotó: Szalóki Gábor

Csongrád megye Mikulása szerdán Zsombón és Üllésen járt, ahol óvodás és alsó tagozatos kisgyermekeket örvendeztetett meg egy vidám műsorral és néhány szaloncukorral. Lapunknak Kalmár Ferenc választókerületi elnök - aki Gonda János megyei önkormányzati képviselővel együtt vett részt a rendezvényen - foglalta össze röviden az eseményt.

„A gyermekeket és a felnőtteket egyaránt megszólította a Grimm-busz színház Mikulásmese című előadása, mely a szeretet és a barátság fontosságáról szól. Nagyon jó volt látni, mennyire élvezik a gyerekek, hogy bekapcsolódhatnak a Mikulás történetébe."

Mindkét művelődési házban 200-220 gyermek várta a mesét és a búcsúzóul kiosztott szaloncukrokat.

Ahogy korábban már beszámoltunk róla

, idén a megyében tíz helyszínen, összesen mintegy 2500 kisgyermeket örvendeztetnek meg az előadással a Mikulás és segítői. A Csongrád Megyei Önkormányzat a Rendezvényház Kht. szervezésében és a helyi önkormányzatok és kistérségi referensek közreműködésével valósítja meg a programot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.