Közélet

Játékokat és adományokat gyűjt a Fidelitas

Játékokat és adományokat gyűjt a Fidelitas

2008. december 8., hétfő
Játékokat és adományokat gyűjt a Fidelitas

A Fidelitas – a korábbi évekhez hasonlóan – idén is nagyszabású játék- és adománygyűjtési akciót hirdet Csongrád megyében a karácsonyra készülve.

A Fidelitas szegedi csoportja a Fidesz ifjúsági tagozatával, valamint a Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártjának megyei szervezetével közösen társas- vagy például építőjátékokat, könyveket gyűjt a szegedi gyermekklinika kis betegeinek december 9-19. között – tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t

Velő Miklós

, a Fidelitas szegedi csoportelnöke. Plüssállatok kivételével bármit szívesen fogadnak. Az adakozó kedvű polgárok ajándékaikat a szegedi Fidesz-irodában (Victor Hugo utca 5.) adhatják le nyitva tartási időben (hétfőtől csütörtökig 10-18, pénteken 10-12 között). Az algyői és domaszéki Fidelitas-csoport a helyi óvodáknak gyűjt ugyanilyen játékokat. Az algyői csoport naponta 16-18 között a Korsó utca 34. szám alatt, a domaszéki pedig munkanapokon 9-16 között a helyi teleházban tudja átvenni az adományokat. Hódmezővásárhelyen a helyi Fidelitas-csoport szintén ezen adománygyűjtési akció keretében élelmiszert és ruhákat vár. Előbbit külterületen élő gyerekeknek, utóbbit pedig a városban élő szegény sorsú lakosoknak gyűjtik. Az adományokat Hódmezővásárhelyen a Fidesz-irodában (Bajcsy Zs. u 2.) tudják leadni naponta 10-től 17 óráig, akik segíteni szeretnének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.