Bulvár

Bombariadó - hangminta alapján keresik az elkövetőt - hallgassa meg!

Bombariadó - hangminta alapján keresik az elkövetőt - hallgassa meg!

2008. december 8., hétfő
Bombariadó - hangminta alapján keresik az elkövetőt - hallgassa meg!

Ma újabb bombariadó zavarta meg a Széchenyi tér nyugalmát, bombát azonban szerencsére ezúttal sem találtak. 9 órakor érkezett bejelentés a Szegedi Rendőrkapitányság ügyeletére, mely szerint a szegedi bíróság épületében bomba fog robbanni - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrség az épületet és a környező utcákat kiürítette. Az épület átvizsgálásának idejére le kellett zárni a karácsonyi vásár egy részét, illetve leállították a villamosközlekedést. A rendőrök a Széchenyi tér bíróság felőli oldalán a Horváth Mihály utcába terelték a forgalmat, a Híd utcán és a Stefánián a forgalom folyamatos maradt. Délután 13 órakor kaptuk a hírt, hogy a Széchenyi téren véget ért a bombariadó miatti zárás, robbanószerkezetet nem találtak. A Szegedi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés vétsége miatt indított nyomozást.

Figyelem!

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a sajtón keresztül a lakosság segítségét, hogy aki esetlegesen felismeri a bejelentőt az

ITT meghallgatható hangminta

alapján, jelentkezzen személyesen a Szeged Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 107, illetve 112 ingyen hívható számokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.