Bulvár

Rendőrt stoppoló határsértők

Rendőrt stoppoló határsértők

2008. október 7., kedd
Rendőrt stoppoló határsértők

Balszerencséjükre egy nyugdíjas rendőrt stoppoltak le szerb határsértők Szegeden - tájékoztatta az MTI-t a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A négy stoppos azt kérte a volt rendőrtől, hogy 200 euróért vigye el őket Budapestre. A sofőr elfogadta az ajánlatot, ám amint az idegenek beszálltak autójába, nyomban a Szegedi Rendőrkapitányságra hajtott velük. A határsértők csodálkoztak, hogy milyen gyorsan megérkeztek, aztán "kattant rajtuk" a bilincs. A vizsgálat során kiderült, hogy valamennyien szerb állampolgárok, akik az éj leple alatt illegálisan lépték át a szerb-magyar államhatárt. Ketten közülük korábban már jártak Magyarországon és hasonló esetek miatt ki is utasították őket, ekkor velük szemben beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el - közölte a főkapitányság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.