Quo vadis, Magyarország? – kerekasztal-beszélgetés Kötcséről

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Fotó: fidesz.hu

„Tények és vélemények” címmel indítja útjára közéleti kerekasztal-beszélgetéseinek sorozatát a SZEGEDma.hu. Szerdán 17.30-kor az újszegedi Rendezvényházban a nemrégiben megtartott kötcsei Polgári Piknik, illetve az ott elhangzott helyzetértékelések lesznek terítéken. A SZEGEDma.hu rendezvényének meghívott vendégei: Magyar Anna, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke, Dux László, a Professzorok Batthyány Köre szegedi csoportjának elnöke és Oláh János önkormányzati képviselő, a moderátor Kohári Nándor önkormányzati képviselő lesz.

„Gondolatok a kötcsei Polgári Piknikről. Quo vadis, Magyarország?” címet viseli az a kerekasztal-beszélgetés, melynek résztvevői a szeptember 6-7-i Polgári Piknik tanulságait vitatják meg, az ország, Csongrád megye s Szeged helyzetéről mondják el véleményüket, és a gazdasági, társadalmi, morális válság lehetséges megoldásait elemezik.

A SZEGEDma.hu által útjára bocsátott új közéleti beszélgetéssorozat a „Tények és vélemények” címet viseli. Terveik szerint a következő hetek és hónapok során a szegedieket leginkább foglalkoztató aktuális kérdéseket, problémás, vitás ügyeket járjuk körbe meghívott vendégeink, politikusok, szakemberek segítségével.

A szerdán 17.30-kor az újszegedi Rendezvényházban (Közép fasor 1-3.) sorra kerülő est vendégei Magyar Anna, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke, Dux László, a Professzorok Batthyány Köre szegedi csoportjának elnöke és Oláh János önkormányzati képviselő. A beszélgetés vezetésére portálunk Kohári Nándor önkormányzati képviselőt kérte föl.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Előző sztori

Blogszemle: becsapott vendégek Szegeden

Következő sztori

Mézédes kézműves