Bulvár

Hívás

Hívás

2008. szeptember 19., péntek
Hívás

Fotó: Gémes Sándor

A hét fotója: galamb telefonnal - telefon galambbal. Rovatunkban érdekes fotókhoz kapcsolódó rövid gondolatokat olvashatnak.

Egyre hűvösebb az idő. Mint árva galamb egy telefon alatt, úgy állok a hideg hétköznapokban, vagy azokkal szemben. Várom, hogy érkezik a hívás, várok egy jelre, egy telefoncsörgésre. Egy hangra, amely kivezet egy percre a valóságból, amely a kagylóba suttogja a lényünkbe kódolt titkot. Nem mobiltelefon. Nem szólal meg akármikor. Mikor csörög, ott kell lenned, ha fel akarod venni, de biztos lehetsz benne, hogy ott leszel, ha neked csörög. És akkor eldöntheted, fogadod-e a hívást. Hívást kapni - türelemjáték. Napjaink zajos hétköznapjaiban - ó, mily elcsépelt frázis... - nehéz türelemmel kivárni, míg a hívás megérkezik. Nehéz meghallani, mikor csörög neked a telefon, és nehéz elhinni, hogy valóban neked csörög. A hívás törvénye: mindig egy hajszállal később érkezik, mint várnád. Nem későn, csak később, mint ahogy elvártad. Ezért türelmesnek kell lenned. Ezért kell magadban folyton ellenállnod, és megküzdened azzal a képpel, melyet a bekapcsolt, de a számítógéphez nem csatlakoztatott monitor képernyője üzen:

"No signal

". "Nincs jel". Van jel. Van hívás. Csak nem biztos, hogy úgy, ahogy várod. Nem biztos, hogy azt mondják majd, amit szeretnél hallani. De fontos a hívás. Hívást kapni: ajándék. Neked szól. Cél, értelem. Légy galamb, légy türelemmel. Érkezik a hívás, megcsörren a telefon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.