Bulvár

Kábítószer-kereskedőt fogtak a rendőrök Szegeden

Kábítószer-kereskedőt fogtak a rendőrök Szegeden

2008. augusztus 16., szombat
Kábítószer-kereskedőt fogtak a rendőrök Szegeden

Előzetes letartóztatásba helyezett egy tetten ért kábítószer-kereskedőt a Szegedi Városi Bíróság, míg a rendőrök több fogyasztót is elfogtak - tájékoztatta a rendőrség szombaton az MTI-t.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztályának munkatársai csütörtökön, Szegeden igazoltattak egy 23 éves férfit és egy 24 éves nőt. A ruházat átvizsgálás során a rendőrök kétszáz grammnyi, mintegy negyedmillió forint értékű kábítószergyanús növényi származékot találtak, amit a nő nem sokkal korábban vásárolt a férfitól - mondta a főkapitányság sajtószóvivője.

Szenti Szabolcs

közlése szerint az adatgyűjtés során három másik fogyasztóhoz is eljutottak a nyomozók, akik a házkutatások során további kábítószergyanús növényi származékot, extasy tablettákat, valamint több, kábítószer fogyasztással kapcsolatba hozható tárgyat is találtak. A rendőrök az egyik lakásban jelentős összegű készpénzt is lefoglaltak. A kihallgatások során a gyanúsítottak, egy kivétellel, beismerő vallomást tettek. A kábítószer-kereskedőt a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette, majd a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Négy társa szabadlábon védekezhet - fűzte hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.